OPINIE

Państwa opinie są dla mnie bardzo cenne, gdyż pozwolą mi podnieść jakość świadczonych usług i doskonalić warsztat pracy. Bardzo proszę wszystkie osoby korzystające z konsultacji, porad jak również psychoterapii o opinie.

Anna, 9 stycznia 2024

Trafiliśmy do pani Danuty Sitek z polecenia na terapię rodzinną. Terapia poprowadzona profesjonalnie, z dużą życzliwością i cierpliwością. Terapeutka pomogła przejść przez bardzo dla nas trudny proces, szczególnie w sytuacji poważnych i nietypowych zachowań z nastoletnią córką po próbie samobójczej. Teraz zdecydowanie lepiej się komunikujemy i wzajemnie rozumiemy, staliśmy się bardziej otwarci na siebie.
Dziękujemy.

Agnieszka Palenta, grudzień 2023

Serdecznie polecam Panią dr Sitek. Trafiliśmy z córką z pewnymi dylematami i problemami. Pierwsza wizyta odbyła się tylko z rodzicem, druga już z córką. Pani dr rzeczowa, skrupulatna, uważnie słucha zarówno rodzica pacjenta, jak i dziecko. Bardzo rzetelne uwagi i spostrzeżenia odnośnie problemu, z którym zgłosiliśmy się. Akurat nam nie potrzeba było terapii, ale Pani dr wyraziła ogromną chęć przyjęcia córki nawet, gdyby chciała ona porozmawiać:-) Serdeczność, życzliwość i otwartość dla pacjenta jest niesamowicie ważnym atutem u Pani doktor. Cieszymy się, że trafiliśmy w to miejsce i wskazówki rozwiązały nasze wyzwania. Dziękujemy bardzo mocno, a innym polecamy Panią Sitek – człowieka z sercem na dłoni dla pacjentów

A.N., 7 grudnia 2023

Profesjonalny i doświadczony specjalista. Pomoc jaką otrzymaliśmy w naszym problemie, który ciągnął się przez kilka lat, była nieoceniona i serdecznie za wszystko dziękujemy. Po kilku spotkaniach udało nam się osiągnąć więcej niż u innych lekarzy.
Gorąco polecam!

7czarne, grudzień 2023

Profesjonalny i doświadczony specjalista. Pomoc jaką otrzymaliśmy w naszym problemie, który ciągnął się przez kilka lat, była nieoceniona i serdecznie za wszystko dziękujemy. Po kilku spotkaniach udało nam się osiągnąć więcej niż u innych lekarzy.
Gorąco polecam!

Karolina, 29 sierpnia 2023

Serdecznie polecam, porada psychologiczna przebiegła w profesjonalnej atmosferze, otrzymałam wiele przydatnych wskazówek co do dalszej pracy z dzieckiem. Jeszcze raz dziękuje.

Madzia Rost

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam Panią Danutę! Wspaniały kontakt z dzieckiem! Przemiła osoba. Terapia zdziałała cuda. Przy okazji my jako rodzice dużo się nauczyliśmy.

Małgosia Jagoda, 3 lutego 2023

Pani Danuta Sitek jest bardzo mila, oraz bardzo mi pomogła , Serdecznie polecam jeżeli ktoś szuka naprawdę fachowej pomocy!

Weronika J., 16 listopada 2022

Zaczęłam chodzić na psychoterapię do Pani Danuty w trakcie dojrzewania. Byłam laikiem w nazywaniem emocji, panowaniem nad nimi i przetrawieniem traumatycznych przeżyć. Terapia trwała ponad dwa lata, a dzięki tej terapii wiele się nauczyłam i zrobiłam duży progres. Gdyby nie profesjonalne podejście, zaangażowanie i ogromne serce, nie osiągnęłabym moich celów, nie potrafiłabym sobie poradzić z trudnymi sytuacjami, dlatego cieszę się, że znalazłam taką terapeutkę, a jeśli w późniejszym etapie mojego życia zabłądzę, wiem gdzie się udać i będzie to właśnie Pani Danuta Sitek.

Mama 8 latka, 22 czerwca 2022

Kilka lat temu mojemu dziecku postawiono diagnozę-zaparcia. Syn brudził bieliznę. Sytuacja była niekomfortowa dla całej naszej rodziny. Był pod opieką gastroenterologa dziecięcego oraz psychologa ,jednak nie było żadnej poprawy. Już pierwsze spotkanie (spotkania odbywały się na Skype) z panią mgr pozytywnie mnie zaskoczyło ,ponieważ pani jako jedyna zaczęła skutecznie szukać przyczyny problemu. Po zakończonej terapii, widzimy ogromną poprawę. Problem jest znikomy a jeśli nawet się pojawi, mamy wskazówki od pani psycholog co robić. Z całego serca wraz z mężem polecam panią Danutę Sitek. Jesteśmy pani bardzo wdzięczni za to, że pomogła pani naszemu dziecku, mimo ,że nigdy go pani nawet nie widziała.

D.S., 28 lutego 2020

Roczna terapia naszego syna zmieniła nasze życie. Jego niedojrzałość emocjonalna, agresja, której doświadczyliśmy, dzięki terapii syn radzi sobie z negatywnymi emocjami, nie stosuje agresji wobec nas. Nie ma dzieci grzecznych i niegrzecznych. Są czasem dzieci, które potrzebują pomocy, dlatego z pełną świadomością polecamy Panią mgr. Cenimy Panią za poświęcenie i oddanie się swojej pracy. Patrząc dzisiaj na naszego syna widzimy ogrom Pani doświadczenia. Dziękujemy.

Grażyna, 19 marca 2019

Pełny profesjonalizm, fachowe i indywidualne podejście do pacjenta, już widzimy postępy przeprowadzonej terapii.
Polecam 🙂

Artur, 29 czerwca 2017

Do Pani Danuty trafiłem z polecenia, samemu poszukując pomocy z narastającymi problemami w kontakcie z ludźmi, samooceny, lęków i innych zaburzeń. Jestem bardzo zadowolony z procesu przemian który nastąpił przez te 3 lata i sposobu prowadzenia terapii. Nieinwazyjnie, z dużą ilością samoanalizy i głównie wspierania w przemyśleniach a nie „ciśnięcia” na siłę jak często się słyszy, opinii i przemyśleń terapeuty. Polecam z całego serca, moje życie w końcu nabrało kolorów i dalej ich nabiera. Narzędzia, które dostałem od Pani Danuty owocują i będą owocować, ciągle się rozwijając.
Artur

……, 13 listopad 2016

Przez 3 lata chorowałam na anoreksję z epizodami depresyjnymi. Ja i moi rodzice mieliśmy przyjemność spotykać się z Panią Sitek na terapii rodzinnej, jakże potrzebnej przy problemie tego typu. Spotkania wniosły naprawdę wiele, dały całej naszej trójce możliwość cofnięcia się do przeszłości, przeanalizowania dawnych błędów. Zarazem w gabinecie panuje przyjemna, bezstresowa atmosfera. Serdecznie polecam 🙂